Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

AUTOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

OŠ Ban Jelačić ponovno najuspješniji

Odličnim natjecanjem na igralištu OŠ Frana Krste Frankopana dobili smo poredak najuspješnijih škola u Rolerskoj ligi. Pobjednici su OŠ Ban Jelačić, na drugom mjestu OŠ Filipovića i domaćini OŠ FK Frankopan su na 3.mjestu.

Natjecanje su otvorili, ispred Gradskog ureda g. Jelavić i ravnateljica gđa. Bjelica, nakon čega su natjecatelji krenuli na zajednički krug zagrijavanja.

Prema protokolu natjecanja startalo se od najmlađih kategorija prema starijima. Djeca su pokazali zavidan nivo rolerskog znanja i unatoč nekoliko padova nije bilo ozljeda. Utrke su bile dinamične, pretjecanja čista bez prekršaja, a navijanje sportsko.

Nećemo isticati niti jednog pobjednika jer svi koji su nastupili su pobjednici. Olimpijski moto je važno je sudjelovati, što je moto i ovog natjecanja. Treba sudjelovati na što više utrka Rolerske lige, između trenirati i onda će rezultati sami doći.

Za natjecatelje ovo nije finalno natjecanje. Njima sezona završava prema kalendarskoj godini, što znači da ih očekuju utrke i na jesen, kada ćemo dobiti ukupne pobjednike po kategorijama.

 

2019-Liga-3kolo       2019-Liga-3koloKadD

 

2019-Poredak škola

Nakon dugog kišnog perioda i otkazivanja natjecanja u Kranju, u tradicionalnom terminu, sada nas očekuje vruće vrijeme na Alpe Adria kupu. U nedjelju 9.6. održat će se 3., predzadnje kolo AAC gdje je  svaki bod je važan za ukupni poredak. Svoj dolazak potvrdila je i reprezentacija Novog Zelanda, koja je u Europi na pripremama za Roller games. Također ćemo imati priliku, još jednom na AAC,  vidjeti i Svjetsku prvakinju Vanesu Herzog iz Austrije.

Na donjim linkovima propozicije za pojedina natjecanja.

propozicije-FKF08062019

AAC_2019 -FINAL-english version