Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

AUTOR

World skate platform za sportaše

Od ove godine WS propisao je novi način prijave sportaša na velika natjecanja, Svjetska prvenstva, odnosno World skate games. Sportaš, i svi predstavnici KSH koji će biti akreditirani za velika natjecanja morat će sami obaviti unos podataka na WS platformu, te jednom godišnje moraju ih updatirati ili na zahtjev WS.

Uskoro će isti proces biti i za kontinentalna prvenstva. Sportaš se mora ulogirat i unijeti osobne podatke. Prije početka registracije pročitajte uputu. Također treba pripremiti scan putovnice i sliku za dokumente.

WORLD SKATE Athlets – SPORTS ENTRY PLATFORM – NTOs_Section_User_Guide

https://platform.worldskate.org/web/

Također treba pribaviti WADA certifikat.

Antidopinška platforma e-učenja (ADeL) nudi pristup svim temama vezanim za čist sport i antidoping. Nudi tečajeve za sportaše, trenere, liječnike, administratore i sve zainteresirane za učenje o antidopingu i zaštiti vrijednosti čistog sporta.

Nakon što sportaš prođe edukaciju dobit će  certifikat u pdf formatu koji treba uploadati na WS platformu kako bi mogao završiti proces registracije na platformu.

https://adel.wada-ama.org/

Nakon što sportaš se registrira na WS platformu tek onda ga KSH može prijaviti na natjecanje i osigurati akreditaciju, kao i za sve osobe koje bi trebale biti akreditirane.