Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

AUTOR

HIC Grobnik, 3.9.2022.

Hrvatski inline kup po prvi put na Automotodromu Grobnik. Nakon dugo godina opet će biti jedna utrka na Grobniku, ali ovaj put na Automotodromu, a ne na avio pisti. Ovo će biti nezaboravan doživljaj jer je nedavno obnovljena staza, položen je novi asfalt u cijeloj dužini i širini, te postavljene pasice. Roleri bi svakako trebali izbjegavati odlazak na pasice, treba se držati staze i asfalta. Utrka će se održati bez obzira na vremenske prilike.

Uobičajeno imamo dvije kategorije speed i fitness, a djevojke se natječu odvojeno od muškaraca. Start će biti zajednički za obje kategorije, ali iz 2 (dva) odvojena startna reda. Fitness kategorija vozi 1 krug, a speed kategorija 4 kruga. Startnina iznosi 10 eura za speed, a 5 eura za fitness, za prijave do 1.9., a za prijave na licu mjesta 5 eura više. Najam chipa uključen u startninu.

Start je u 17:30, a staza za zagrijevanje bit će otvorena oko 17:10, kada redari dozvole. Prije rolerske utrke na stazi se odvija redovni program.

VAŽNO! Molim sve da se pridržavaju kućnog reda na objektu Automotodroma Grobnik. Izlazak na stazu bit će dozvoljen samo natjecateljima sa kacigom i startnim brojem. Ulazak na stazu moguć je kroz vrata na pitwallu ili vožnjom kroz boksove i izlaskom na stazu.

Zabranjena je vožnja u suprotnom smjeru na stazi. Nakon prolaska kroz cilj treba nastaviti vožnju, a izlazak sa staze moguć jesamo prolaskom kroz boksove. Zabranjen je prolazak sa chipom preko startno ciljne crte nakon prolaska kroz cilj. Kotači 125mm nisu dozvoljeni.

Podizanje startnih brojeva bit će od 16 sati na štandu KSH u parku vozača.

Notification on English: objava-3HIC-2022-eng

Na ovom linku raspis natjecanja:  objava3Grobnik-HIC-2022

Obrazac za regiostraciju za klubove: 2022-prijavna lista-Grobnik