Rolanje
Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

AUTOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Arhiva 2007.

ARHIVA 2007. g.

Natjecanja u brzom rolanju

REZULTATI naših natjecatelja u Talijanskom inline kupu 

 

Silvio ponovo na pobjedničkom postolju

U subotu 05.05. održano je 2. kolo IIC, Talijanskog inline kupa, pokraj Imole.

Po promjenjivom vremenu održano je 2. kolo IIC. Kadeti su prvi završili utrku, 3 kruga ili 21 km. Bruno Tkalčić 5. je prošao kraz cilj i sada zauzima 3. mjesto u ukupnom poretku, a odmah iza njega prošao je i Sven Skec kao 6. kroz cilj i popeo se na 5. mjesto u ukupnom poretku. Mi koji vozimo maraton morali smo odvoziti još 3 kruga. U predzadnjem krugo spustio s veliki pljusak, koji je utjecao na plasman Đuli i Silvija (krivi odabir kotača-a za odlazak u boks na izmjenu kotač bilo je već prekasno). Na kraju Silvio Mrkša osvojio je 3. mjesto,  ali je uspio zadržati 2. mjesto u ukupnom poretku. Đurđica Ivanković zauzela je 4. mjesto (drvena medalja), ali je također uspjela zadržati 3. mjesto u ukupnom poretku. Luka Markić osvojio je 14. mjesto i ostao na 15. mjestu u ukupnom poretku.

Slike su OVDJE

SA DVA MJESTA NA PODIJU STARTALI SMO U TALIJANSKOM INLINE KUPU, 14.04.2007. 

Đurđica Ivanković, Đuli, nakon što je prošle godine osvojila Austrijski inline kup, ponovo je na postolju i u Talijanskom inline kupu. Naš Silvio Mrkša u kategoriji master +50 osvojio je odlično 2. mjesto u jakoj konkurenciji najboljih maratonaca.
Na utrci u Bologni startalo je 325 natjecatelja sa svih kontinenata, mađu njima bila su dva svijetska rekordera, ROGER SCHNEIDER(maraton) i GREGORIO DUGGENTO(kronometar), te 3 svjetska prvaka: PIERDAVIDE ROMANI, MASSIMILIANO PRESTI, DIEGO ROSERO.

Kadeti Bruno Tkalčić osvojio je 17. mjesto, Sven Skec 19. mjesto i Martin Skec 21. mjesto. S obzirom na jaku konkurenciju koja ima uvjete da trenira gotovo cijelu zimu, ostvarili su odlične plasmane koji će biti iz utrku u utrku bolji. Luka Markić osvojio je 15. mjesto. Na put smo išli sa udobnim i prostranim novim FORD Tranzitom. Za više informacija klikni na sliku.

Slike su OVDJE

DNEVNIK OD ĐULI