Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

AUTOR

Arhiva 2007.

ARHIVA 2007. g.

Natjecanja u brzom rolanju

REZULTATI naših natjecatelja u Talijanskom inline kupu 

 

Silvio ponovo na pobjedničkom postolju

U subotu 05.05. održano je 2. kolo IIC, Talijanskog inline kupa, pokraj Imole.

Po promjenjivom vremenu održano je 2. kolo IIC. Kadeti su prvi završili utrku, 3 kruga ili 21 km. Bruno Tkalčić 5. je prošao kraz cilj i sada zauzima 3. mjesto u ukupnom poretku, a odmah iza njega prošao je i Sven Skec kao 6. kroz cilj i popeo se na 5. mjesto u ukupnom poretku. Mi koji vozimo maraton morali smo odvoziti još 3 kruga. U predzadnjem krugo spustio s veliki pljusak, koji je utjecao na plasman Đuli i Silvija (krivi odabir kotača-a za odlazak u boks na izmjenu kotač bilo je već prekasno). Na kraju Silvio Mrkša osvojio je 3. mjesto,  ali je uspio zadržati 2. mjesto u ukupnom poretku. Đurđica Ivanković zauzela je 4. mjesto (drvena medalja), ali je također uspjela zadržati 3. mjesto u ukupnom poretku. Luka Markić osvojio je 14. mjesto i ostao na 15. mjestu u ukupnom poretku.

Slike su OVDJE

SA DVA MJESTA NA PODIJU STARTALI SMO U TALIJANSKOM INLINE KUPU, 14.04.2007. 

Đurđica Ivanković, Đuli, nakon što je prošle godine osvojila Austrijski inline kup, ponovo je na postolju i u Talijanskom inline kupu. Naš Silvio Mrkša u kategoriji master +50 osvojio je odlično 2. mjesto u jakoj konkurenciji najboljih maratonaca.
Na utrci u Bologni startalo je 325 natjecatelja sa svih kontinenata, mađu njima bila su dva svijetska rekordera, ROGER SCHNEIDER(maraton) i GREGORIO DUGGENTO(kronometar), te 3 svjetska prvaka: PIERDAVIDE ROMANI, MASSIMILIANO PRESTI, DIEGO ROSERO.

Kadeti Bruno Tkalčić osvojio je 17. mjesto, Sven Skec 19. mjesto i Martin Skec 21. mjesto. S obzirom na jaku konkurenciju koja ima uvjete da trenira gotovo cijelu zimu, ostvarili su odlične plasmane koji će biti iz utrku u utrku bolji. Luka Markić osvojio je 15. mjesto. Na put smo išli sa udobnim i prostranim novim FORD Tranzitom. Za više informacija klikni na sliku.

Slike su OVDJE

DNEVNIK OD ĐULI