Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

AUTOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

16.10.2022. Karting centar Zagreb

Finalna utrka 14. sezone Hrvatskog inline cupa, održat će se 16.10.2022., u nedjelju na Karting centru Zagreb, u Španskom. Ove će biti 27.put da se utrka održava na ovoj lokaciji, te 10-ti put za redom da je to upravo finalna utrka. Ostala četiri puta, to je bilo u Medulinu.

Program će početi već tradicionalno sa kratkom utrkom na 1 krug, koja se boduje za Rolersku ligu. Sljedeća na programu Fitness utrka na 5 krugova, a zadnji na startu su speed natjecatelji na 15 krugova.

Podijela startnih brojeva i zagrijavanje na stazi traje od 9:00 do 9:45. Za izlazak na stazu potreban je startni broj i kaciga.

Start prve utrke bit će u 10:00 i dalje utrke idu jedna za drugom po rasporedu. Utrke na 1 krug organizirane su po godištima od najmlađih kadeta E, pa dalje kadeti D, C, B i A, onda startaju juniori B i A, te zadnji startaju seniori. Djevojeke se natjeću odvojeno od muškaraca, iako start može biti zajednički.

Na stazi je zabranjeno u bilo kojem trenutku: voziti u suprotnom smjeru, skinuti kacigu, ometati druge natjecatelje na stazi (blokirati, držati se, gurati ili slično), naglo kočiti.

Startnina: 10 eura za speed (prijava do 13.10), kasna prijava 15 eura

Fitness: 5 eura (prijava do 13.10.) kasna prijava 10 eura

Prijava putem e-mail: info@rolanje.hr , mora sadržavati: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB (za HR državljane), klub, kontakt, za maloljetne i suglasnost roditelja.

Sportske nagrade za pobjednike u kategoriji i ukupne pobjednike.

Raspis natjecanja: 2022-HIC-KC-objava(1)

Prijavna lista za klubove: 2022-prijavna lista-KC

Program natjecanja: KCŠpansko-program(1)