Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

AUTOR

16.10.2022. Karting centar Zagreb

Finalna utrka 14. sezone Hrvatskog inline cupa, održat će se 16.10.2022., u nedjelju na Karting centru Zagreb, u Španskom. Ove će biti 27.put da se utrka održava na ovoj lokaciji, te 10-ti put za redom da je to upravo finalna utrka. Ostala četiri puta, to je bilo u Medulinu.

Program će početi već tradicionalno sa kratkom utrkom na 1 krug, koja se boduje za Rolersku ligu. Sljedeća na programu Fitness utrka na 5 krugova, a zadnji na startu su speed natjecatelji na 15 krugova.

Podijela startnih brojeva i zagrijavanje na stazi traje od 9:00 do 9:45. Za izlazak na stazu potreban je startni broj i kaciga.

Start prve utrke bit će u 10:00 i dalje utrke idu jedna za drugom po rasporedu. Utrke na 1 krug organizirane su po godištima od najmlađih kadeta E, pa dalje kadeti D, C, B i A, onda startaju juniori B i A, te zadnji startaju seniori. Djevojeke se natjeću odvojeno od muškaraca, iako start može biti zajednički.

Na stazi je zabranjeno u bilo kojem trenutku: voziti u suprotnom smjeru, skinuti kacigu, ometati druge natjecatelje na stazi (blokirati, držati se, gurati ili slično), naglo kočiti.

Startnina: 10 eura za speed (prijava do 13.10), kasna prijava 15 eura

Fitness: 5 eura (prijava do 13.10.) kasna prijava 10 eura

Prijava putem e-mail: info@rolanje.hr , mora sadržavati: ime i prezime, spol, datum rođenja, OIB (za HR državljane), klub, kontakt, za maloljetne i suglasnost roditelja.

Sportske nagrade za pobjednike u kategoriji i ukupne pobjednike.

Raspis natjecanja: 2022-HIC-KC-objava(1)

Prijavna lista za klubove: 2022-prijavna lista-KC

Program natjecanja: KCŠpansko-program(1)