Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

AUTOR

Preporuka o NE planiranju putovanja

Ovdje vam prenosimo dvije preporuke. Preporuku Civilne zaštite RH. Također WS-Eurpe artistic izdalo je priopčenje da se NE kupuju karte za natjecanje planirano 30 April – 3 May za show/precision, do sljedeće obavijesti.

Vezano uz coronavirus WS nije još donijelo odluku o otkazivanju navedenog natjecanja, ali WS prati situaciju i molila je da se NE bookiraju / kupuju karte za navedeno natjecanje.

Prenosimo dio Priopćenje za medije Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od 5. ožujka 2020.

Ponavljamo upute za građane:

Svi građani koji imaju simptome prehlade, a nisu bili u Kini, Hong-Kongu, Japanu, Južnoj Koreji, Singapuru, Iranu i Talijanskoj Republici (pokrajine Lombardija, Veneto, Emilia Romagna i Piedmont) unazad 14 dana ne trebaju se javljati liječnicima-epidemiolozima, već mogu kontaktirati svog liječnika obiteljske medicine.

Osobe koje su unazad 14 dana boravile u gore navedenim državama, a ne kašlju, nemaju povišenu temperaturu ili druge znakove prehlade, trebaju se javiti nadležnom liječniku-epidemiologu čiji broj mogu dobiti preko županijskih centara 112.
Osobe koje kašlju i imaju povišenu temperaturu i druge znakove prehlade, a boravile su unutar 14 dana u gore navedenim državama, imaju obvezu javiti se nadležnom liječniku-epidemiologu radi daljnjih uputa.

Plakat-za-javne-prostore-B1-COVID-19

Na ovom linku je cijelokupno priopčenje:

https://civilna-zastita.gov.hr/vijesti/vijesti/priopcenje-za-medije-stozera-civilne-zastite-republike-hrvatske-od-5-ozujka-2020/2227