Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

AUTOR

Dnevnik rolera

Dnevnik Rolera

Sandra ti to možeš, 13.04.2009.

Hunmanitarna akcija za pomoć stolno tenisačici Sandri Paović, koja je teško stradala u automobilskoj nesreći kada je putovala na natjecanje.

13.04. održana su natjecanja humanitarnog karaktera, a navečer na HTV 1. programu u call centru bili su sportaši i uglednici koji su primali pozive. Naš savez doprinio je humanitarnoj akciji radom u call centru. Đurđica Ivanković, na slici gore desno, koordinatorice za žene u sportu u našem savezu, primala je pozive i ugodno se iznenadila koliko se ljudi odazvalo ovaoj akciji, i to iz cijele Hrvatske. Također je dobila i pozitivne komentare na njen angažman u našem, u medijima još nedovoljno poznatom sportu. 

Lago di garda 01-06.04.2007

Nije bila prvoaprilska šala. 1.4. smo krenuli za Lago di Gardu (u Italiju) na trening-kamp pripreme za ovogodišnju rolersku sezonu.

Luka, Silvio – seniori, Bruno i Sven – juniori i ja, Đuli – seniorka – blažena među muškima!

Što je –je, bilo je 6 dana pravog sportskog života. Što je za mene kao glazbenog umjetnika bio prilačan izazov. ( Ja inače, ipak spavam malo duže u jutro), ali tamo je to ovako izgledalo:

Dizanje u 7 ujutro, i odmah na trčanje do pola 8 po golf terenima koji su okruživali hotel. Zatim doručak i od 9 – 12 sati trening na pisti. Zatim ručak, odmor, pa opet trening od cca 16- 19 na pisti ili cesti (kako koji dan).

S obzirom da mi Hrvati još nemamo pistu za rolanje, ove pripreme su bile pravi užitak i novo iskusto.

Castenuovo del Garda – prekrasno turističko mjesto,nam je bilo domaćin upravo zbog spomnute piste koja se tamo nalazi!

E, a što je mene najviše dojmilo;

Dobro, osim prekrasnog hotelskog smještaja sa 4 zvjezdice i prekrasnih golf terena kojim je okružen, osim rolera i rolanja – pa naravno,  večernja druženja, pjevanje karaoke i sviranje klavira…pa ipak sam ja muzičar i ne mogu pobjeći od toga!

Dakle – sport i glazba! J;-)

Šalu na stranu, muški smo odradili tih 6 dana priprema, tako da su zadnji dan neki i posrtali (op.a.) od umora, a nisam bila ja….ja sam, na žalost, bila samo srušena i opet zadobila one dosadne površinske asfaltne ogrebotine!

No, da su pripreme ipak bile uspješne, govore i rezultati koje smo postigli tjedan dana kasnije na GRAND PRIX BOLOGNA!

A o tome u sljedećem nastavku…..

Autor: Đurđica Ivanković, Đuli