Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

AUTOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Dnevnik rolera

Dnevnik Rolera

Sandra ti to možeš, 13.04.2009.

Hunmanitarna akcija za pomoć stolno tenisačici Sandri Paović, koja je teško stradala u automobilskoj nesreći kada je putovala na natjecanje.

13.04. održana su natjecanja humanitarnog karaktera, a navečer na HTV 1. programu u call centru bili su sportaši i uglednici koji su primali pozive. Naš savez doprinio je humanitarnoj akciji radom u call centru. Đurđica Ivanković, na slici gore desno, koordinatorice za žene u sportu u našem savezu, primala je pozive i ugodno se iznenadila koliko se ljudi odazvalo ovaoj akciji, i to iz cijele Hrvatske. Također je dobila i pozitivne komentare na njen angažman u našem, u medijima još nedovoljno poznatom sportu. 

Lago di garda 01-06.04.2007

Nije bila prvoaprilska šala. 1.4. smo krenuli za Lago di Gardu (u Italiju) na trening-kamp pripreme za ovogodišnju rolersku sezonu.

Luka, Silvio – seniori, Bruno i Sven – juniori i ja, Đuli – seniorka – blažena među muškima!

Što je –je, bilo je 6 dana pravog sportskog života. Što je za mene kao glazbenog umjetnika bio prilačan izazov. ( Ja inače, ipak spavam malo duže u jutro), ali tamo je to ovako izgledalo:

Dizanje u 7 ujutro, i odmah na trčanje do pola 8 po golf terenima koji su okruživali hotel. Zatim doručak i od 9 – 12 sati trening na pisti. Zatim ručak, odmor, pa opet trening od cca 16- 19 na pisti ili cesti (kako koji dan).

S obzirom da mi Hrvati još nemamo pistu za rolanje, ove pripreme su bile pravi užitak i novo iskusto.

Castenuovo del Garda – prekrasno turističko mjesto,nam je bilo domaćin upravo zbog spomnute piste koja se tamo nalazi!

E, a što je mene najviše dojmilo;

Dobro, osim prekrasnog hotelskog smještaja sa 4 zvjezdice i prekrasnih golf terena kojim je okružen, osim rolera i rolanja – pa naravno,  večernja druženja, pjevanje karaoke i sviranje klavira…pa ipak sam ja muzičar i ne mogu pobjeći od toga!

Dakle – sport i glazba! J;-)

Šalu na stranu, muški smo odradili tih 6 dana priprema, tako da su zadnji dan neki i posrtali (op.a.) od umora, a nisam bila ja….ja sam, na žalost, bila samo srušena i opet zadobila one dosadne površinske asfaltne ogrebotine!

No, da su pripreme ipak bile uspješne, govore i rezultati koje smo postigli tjedan dana kasnije na GRAND PRIX BOLOGNA!

A o tome u sljedećem nastavku…..

Autor: Đurđica Ivanković, Đuli