Koturaljkaški savez

Ovo je službena stranica
Koturaljkaškog saveza Hrvatske
i Zagrebačkog koturaljkaškog saveza.

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

AUTOR

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

Zoltan prevodi za nas

Tko prevodi za nas:

Hej rolerice i roleri,

 Sada kad sam već počeo da redovito pišem i prevodim s njemačkog i otkad me je redakcija skate-IN Magazina zamolila da im tu i tamo nešto napišem o novostima rolanja u Hrvatskoj, htio bih da se na kratko predstavim:

 Zovem se Zoltan Žifko, rođen sam u Puli i napustio sam domovinu s roditeljima 1970. sa 8 godina. Odrastao sam u Belgiji i Luksemburgu. Po zanimanju sam maser-fizioterapeut i radim u Luksemburgu u javnoj sauni. 1992. sam se preselio na Njemačku granicu kad sam upoznao moju ženu, Njemicu. Danas imamo 13-godišnju kćerku.

 Kad sam prije 2 godine počeo rolati, tražio sam u tom sportu samo rekreativni dodatak i malo dinamične promijene uz moju glavnu sportsku disciplinu, što je ustvari olimpijsko streličarstvo.

Ali u međuvremenu mi je strast prema rolanju  toliko narasla da će mislim moj voljeni luk i strijele, nakon 20 godina u «službi», konačno naći svoje mjesto mirovine na zidu trofeja!

Kao što je Luka Markić već naveo, pokušat ću redovito prevesti interesantne teme iz skate-IN Magazina na Hrvatski, a moju ne baš uvijek ispravnu gramatiku molim da mi oprostite.

 Svim ljubiteljima, sportašicama i sportašima rolanja u Hrvatskoj želim uspješnu novu trkaću sezonu i nadam se da će mi biti moguće doći učestvovati na barem jednoj utrci Hrvatskog Inline Kupa ove godine.

 

U tom smislu…Bok… i

 ” Let it roll…!” J

  

Zoltan Žifko